WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - ZVK Boxberg  10 - 7  (6-3)

DATUM 18-03-2011  19:45

DOELPUNTEN Cosemans Ingmar 1 - 0, Holtappels Tim 2 - 0, Bouazil Mohamed 2 - 1, Barrag Mohamed 2 - 2, Cleeren Jasper 2 - 3, Cosemans Ingmar 3 - 3, Cosemans Ingmar 4 - 3, Cosemans Ingmar 5 - 3, Claesen Cederic 6 - 3, Claesen Cederic 7 - 3, Jordens Tim 8 - 3, Simone Mauro 8 - 4, Cleeren Jasper 8 - 5, Cosemans Ingmar 9 - 5, Own goal 9 - 6, Bouazil Mohamed 9 - 7, Holtappels Tim 10 - 7

VERSLAG Na onze mooie winst uit bij Onbetong Tongeren, stond de derby tegen ZVK Boxberg op het programma. Net zoals de voorbije weken konden wij ook vandaag weer niet op volle sterkte aan de aftrap verschijnen, Bikkembergs Jan was geel geschorst en Poco Sandro en Van Den Eynde Andreas gekwetst. Maar ondanks de afwezigen hebben wij er een spanende en doelrijke wedstrijd van gemaakt. Na een aftast ronde van 5 minuten konden wij de score openen via Cosemans Ingmar 1 - 0, en amper 1 minuut later kon Holtappels Tim de score verdubbelen 2 - 0. Daarna sukkelden wij in een klein dipje en pakte wij maar liefst Drie tegendoelpunten in 5 minuten en plots stond het 2 - 3. Maar gelukkig konden wij amper 1 minuut later het evenwicht herstellen door een doelpunt van Cosemans Ingmar 3 - 3 Vanaf dan domineerden wij de wedstrijd en konden zo uitlopen tot 6 - 3 voor de rust via doelpunten van Cosemans Ingmar van op de penalty stip 4 - 3, vervolgens Cosemans Ingmar via een 11 meter 5 - 3 en net voor de rust Claesen Cederic 6 - 3. Ook nam de doelman van de bezoekers een rode kaart net voor de rust.

De Tweede helft begon zeer goed voor ons met Twee doelpunten in de eerste Vijf minuten, eerst Claesen Cederic 7 - 3 en even later Jordens Tim met de 8 - 3. Maar halverwege de Tweede helft konden de bezoekers Twee keer tegen scoren 8 - 4 en 8 - 5. Met nog Tien minuten te gaan kon de wedstrijd nog alle kanten op. Maar even later kon Cosemans Ingmar er 9 - 5 van maken en vervolgens konden de bezoekers wederom Twee keer scoren 9 -6 en 9 - 7 met nog Vijf minuten te gaan werd het plots een spanende eindfase. Totdat Holtappels Tim 1 minuut voor het einde de verlossende 10 - 7 binnen trapte. Al bij al een verdiende overwinning die ons stevig op een Derde plaats zet.